En värld av förmåner och upplevelser!

Välkommen till HSS Medias kundklubb - en värld full av förmåner, rabatter och upplevelser! Vi vill att du ska få uppleva avkopplande, lärorika, spännande och roliga stunder. Du kan välja bland en mängd upplevelser; allt från konserter och evenemang till intressanta kurser och resor. Kundklubben är speciellt framtagen för dig som prenumererar. Välkommen med!

Kundklubbens förmåner ingår alltid när du köper någon av våra tidningar Vasabladet, Österbottens Tidning eller Syd-Österbotten. Du kan välja papper, e-tidning och/eller Plus-nyheter.

Få tillgång till våra erbjudanden

För att ta del av våra förmåner ska du som prenumerationskund logga in på ditt konto på tidningens webbplats. Inloggningsknappen hittar du högst upp i vår meny. Logga in med e-postadress och lösenord.

Jag prenumererar, men har inget konto?

Klicka på "Logga in" knappen högst upp i vår meny på tidningens webbplats och skapa ett konto. För att få tillgång till Kundklubbens förmåner ska du även koppla ditt abonnentnummer till ditt konto. Fyll i ditt abonnentnummer och postnummer under fliken "Min prenumeration" för att koppla din prenumeration. Abonnentnumret hittar du på din senaste faktura eller genom att ringa 06-7848 201 vardagar kl 8-12 eller mejla kundservice@hssmedia.fi

Instruktioner för "Mitt kundkort" i din mobiltelefon

Gå in med din mobil på din tidnings webbplats: www.ot.fi, www.vbl.fi eller www.sydin.fi. Till höger om tidningens logo finns "en knapp med tre gråa streck-bild", klicka på den och därefter på "Mitt konto". Här hittar du nu "Mitt kundkort".
Är ditt "kundkort" mörkblått med info om tidningens namn samt ditt eget namn så har du en aktiv prenumeration och är därmed berättigad till de förmåner vi erbjuder.

Tips! Lägg till kundkortet på din mobils startskärm
iPhone/iPad
Öppna kundkortet i Safari. Klicka på Dela-knappen och välj "Lägg till på hemskärmen".

Android och Windows
Öppna kundkortet i din webbläsare. Klicka på ...-knappen i webbläsaren och välj "Lägg till på startskärmen".

Jag har ingen mobil

Ifall du inte har tillgång till en mobiltelefon men ändå vill ta del av Kundklubbens förmåner så är du välkommen att besöka vårt kontor. Vi skriver ut ett eget fysiskt kundkort till dig som du kan visa när du besöker våra samarbetspartners.

Jag vill starta en ny prenumeration och få tillgång till Kundklubbens förmåner

Gå till våra prenumerationssidor och starta en valfri prenumeration. När din prenumeration startats kan du ta del av våra Kundklubbs-förmåner.
Vasabladet
Österbottens Tidning
Sydin

Kontakt

Har du frågor om Kundklubben är du välkommen att skicka e-post till kundklubben@hssmedia.fi eller ringa vår kundservice vardagar kl 8-12 på tel 06-7848 201